BYGNINGSSTÅL & KONSTRUKTION
LAGER & LOGISTIC
KVALITET & CE- GODKENDT

TOTALLEVERANDØR

Søstrøm A/S er en moderne metal-industrivirksomhed beliggende i Randers.

Vi er kendt for at have en god og direkte dialog med kunderne og for at løse deres behov kreativt og effektivt, med ordentlighed i enhver sammenhæng. Vi leverer til tiden og til den aftalte pris.

Som totalleverandør kan vi bistå med alle led i processen, fra tegning til færdig montage i hele Danmark.

Vi producerer trapper, altaner og stålkonstruktioner, såvel på grundlag af kundens tegninger, som i et konstruktivt samarbejde, hvor vi gerne bidrager konstruktivt til den bedste løsning.

Vi påtager os også opgaven som fagentreprenør vedrørende hele stålentrepriser. Med andre ord er Søstrøm ikke blot en leverandør, men en aktiv, værdiskabende partner. Vi deltager gerne i optimeringen af konstruktioner og materialevalg.

Søstrøm A/S har leveret stål siden 2007, og har stor erfaring med leverancer til byggebranchen samt stålkonstruktioner og tyndpladebearbejdning. Virksomheden råder over ca. 30 medarbejdere og moderne produktionsfaciliteter. Vi kan desuden trække på gode underleverandører.

CE-CERTIFIKAT

CE-mærket er din garanti for kvalitet hver gang!

Vi er certificeret indenfor EN1090-1 til EXC 3

CE-mærkning er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen og muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked.

Når en producent CE-mærker et produkt, erklærer han på eget ansvar, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning, og han garanterer, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

 

PLADE-BEARBEJDNING

Vores produktion er bl.a. baseret på pladebearbejdning i alle former for metalplader. Vi kan håndtere de fleste dimensioner fra små detaljerede emner til store facader til byggeriet.

• Laserskæring
• Kantbukning
• MIG/MAG-svejsning
• Certifikatsvejsning
• Tangsvejsning

• Punktsvejsning
• Valsning
• Standsning
• Bore/gevind

BYGNINGSSTÅL

Bearbejdning af tungere stål kræver specielle maskiner, kom- petencer og god plads. I kraft af vores udvidelse i 2015, har vi tilføjet en række maskiner til vores produktion indenfor byggeriet.

Vores medarbejdere er uddannet indenfor de nyeste produktionsmetoder, så vi kan yde det bedste resultat.