Totalleverander og stål konstruktioner i mere end 15 år – Søstrøm A/S

Om Søstrøm A/S

Søstrøm A/S har leveret stål siden 2007, og har stor erfaring med leverancer til byggebranchen samt stålkonstruktioner og tyndpladebearbejdning.

Mere end 15 års erfaring

Totalleverandør og stål konstruktioner i mere end 15 år

Søstrøm A/S er en moderne metal-industrivirksomhed beliggende i Randers.

Vi er kendt for at have en god og direkte dialog med kunderne og for at løse deres behov kreativt og effektivt, med ordentlighed i enhver sammenhæng. Vi leverer til tiden og til den aftalte pris.

Som totalleverandør kan vi bistå med alle led i processen, fra tegning til færdig montage i hele Danmark.

Vi producerer trapper, altaner og stålkonstruktioner, såvel på grundlag af kundens tegninger, som i et konstruktivt samarbejde, hvor vi gerne bidrager konstruktivt til den bedste løsning.

Vi påtager os også opgaven som fagentreprenør vedrørende hele stålentrepriser. Med andre ord er Søstrøm ikke blot en leverandør, men en aktiv, værdiskabende partner. Vi deltager gerne i optimeringen af konstruktioner og materialevalg.

Søstrøm A/S har leveret stål siden 2007, og har stor erfaring med leverancer til byggebranchen samt stålkonstruktioner og tyndpladebearbejdning. Virksomheden råder over ca. 30 medarbejdere og moderne produktionsfaciliteter. Vi kan desuden trække på gode underleverandører.